2 Daagse Meditatie en Gezondheidscursus (online via ZOOM)   🙏

In deze twee dagen gaan we met veel technieken voor meditatie, ontspanning en gezondheid aan de gang. We doen dit via het medium ZOOM, waarop jij je heel simpel kunt inschrijven. Het wordt eigenlijk precies als een retraite, met dien verstande dat je het thuis kunt doen. Wel is daarbij een voorwaarde om te zorgen dat je dat op een rustige plek kunt doen. Met ZOOM kan ik iedereen zien en als je vragen hebt kun je die, zoals altijd, stellen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een goede wifi verbinding en een smartphone, Ipad of een laptop (computer met webcam en geluid lukt), wat je het liefste gebruikt. Indien je even niet kunt of even rust nodig hebt kun je natuurlijk een stukje overslaan. We proberen het precies zoals een retraite te laten verlopen af en toe een praatje en met tussendoor tijd voor je lunch en je avondeten en zelfs even een wandeling voor frisse lucht.

Als jij je inschrijft dan zijn de kosten 150 Euro. In ruil daarvoor krijg je een zoomlink met wachtwoord en kun je aan de online retraite meedoen (mensen die zich reeds voor de 3 daagse hebben ingeschreven houden dat tegoed, dat word waarschijnlijk in Augustus, met alle voorzorgsmaatregelen noodzakelijk). Probleem is namelijk dat ik op dit moment Thailand wel uit zou kunnen maar niet zomaar meer in kan.

Pen en papier heb je niet zo nodig, het meeste krijg je ook nog via mail Word document (maar achteraf) toegestuurd zodat jij je echt kunt focussen op het moment.

We beginnen op Zaterdag 27 Juni, jullie tijd om 8 uur ’s ochtends en gaan die dag door tot 19.00 uur. De volgende dag beginnen we weer om 8 uur en eindigen waarschijnlijk rond 17.00 uur. Handig om zelf voor te bereiden: een fijne stille plek, stabiele wifi verbinding, wat kaarsen, wat wierook, een zitkussen, huistelefoons en bellen uit alsmede allerlei toeters en bellen op het apparaat wat je gebruikt, zorg dat je ook kunt liggen.

Dus Zaterdag 27 Juni en Zondag 28 Juni.

Mocht je bang zijn niet te weten hoe ZOOM werkt, het is vrij simpel. Op de website https://www.wijwerkenthuis.nl/online-overleggen/ staat het heel eenvoudig uitgelegd. Lukt het echt niet dan mag je Nicole Pannebakker mailen om hulp: n.pannebakker@gmail.com

 Betaling o.v.v. ZOOM retraite NL kan en mag gewoon naar:

TW account holder Peter Albert Nicolas van Loo

IBAN BE94 9670 1439 9614

Bank code (SWIFT / BIC) TRWIBEB1XXX

Address TransferWise Europe SA
Avenue Marnix 13-17 Brussels 1000 Belgium

Stuur na betaling ook alsnog even een mail dat je meedoet, dan kunnen we kijken of alles goed ontvangen wordt.

Na betaling ontvang je een zoomlink en een wachtwoord bewaar die goed, met die code kun je op die dag inloggen. Van tevoren plannen we een moment om samen Zoom uit te proberen zodat we 27 Juni zonder problemen kunnen starten. Meer info volgt na jouw inschrijving via de mail.

Hoop dat ook JIJ meedoet. In deze moeilijke tijden zoeken we toch manieren om te verbinden met elkaar. Dit word gewoon weer heel mooi en leuk om te doen. 🌸

Veel Mêtta en ik hoop tot dan!💕🙏