Wij zijn meer dan 20 keer met de door Sri georganiseerde reizen naar Thailand geweest. Ik heb die reizen altijd als fantastisch ervaren! De sfeer was geweldig!
Bezoeken aan bijzondere leraren, mooie tempels, watervallen en natuur werden altijd in de juiste mate afgewisseld.
En dan s’avond heerlijk uit eten in steeds weer een leuk restaurantje.
Het is niet voor niets dat wij meer dan 20 keer mee zijn geweest. Een gewone reis met een reisbureau kan daar niet aan tippen.
Van harte aanbevolen!
Elly van Bergen

De reizen met Sri zijn altijd vol verrassingen. Zo kun je het ene moment in de natuur zijn met o.a. een mooie waterval ……… het andere moment heb je een bijzondere ontmoeting met een abt van een tempel. Doordat Sri vloeiend Thais spreekt worden er vaak interessante gesprekken gevoerd. Ondanks dat je er niet veel  c.q. niets van verstaat voel je wel de invloed  van zo’n gesprek. Alles vertalen is niet  mogelijk omdat je de abt niet wilt onderbreken, maar je voelt wel waar het over gaat. 
Sri weet altijd  weer prachtige juweeltjes en inspirerende plekken te vinden.
Helga Bremer

Ich durfte Sri in Chiang Mai kennenlernen und war von der ersten Sekunde an tief bewegt. Sri ist ein Mensch, der zu 100% das lebt was er den Menschen weitergibt. Ich habe extrem viel für mein Leben mitgenommen und profitiere immer noch wahnsinnig von unserer gemeinsamen Zeit. Sri hat es geschafft, dass mir Meditation leicht und einfach vorkommt, eine Grundvoraussetzung, damit ich Dinge in meinem Alltag auch anwende. Es war eine lebensverändernde Zeit. Danke!
Martin Schönenstein

Een spirituele reis naar Thailand?
In oktober 2018 ging ik zelf.
Na een drukke periode en afronding van een groots en bijzonder shamanic event was ik er helemaal klaar voor.
Een retreat. Een maand er helemaal uit, naar een land, cultuur en leefwijze waar ik mezelf eerder nooit zo in had verdiept.
Hele andere wijsheden en gebruiken dan ik kende, maar waar ik steeds nieuwsgieriger naar werd.
 Het werd (voor mij) een bijzondere kennismaking, een groot avontuur, een maand vol bijzondere ontmoetingen.
En niet te vergeten een bezoek aan het Maitri Mĕtta Project, waar Sri Annatta een meditatie-retreat plek aan het ontwikkelen is.
Mediteren in tempels, in de natuur…
Ik ben er helemaal warm voor gelopen.
Werkelijk een prachtige reis onder bijzondere en persoonlijke begeleiding van Sri Annatta zelf, wat garant stond voor een breed pakket aan ‘Meditation, Health and Insight’.
De prachtige natuur en watervallen. De impossante tempels.
Ik beveel het van harte aan Sri Annatta te ontmoeten en mogelijk deel te nemen aan dit bijzondere avontuur en tevens leerzame reis.
Gonda Postma

Sri organized a trip to India in february 2018! Ok I was in full gear. My brain went in overdrive. When he told me it would be a trip in the footsteps of Buddhs! I was intrigued! His whole life, where he was born etc etc etc till where he died. Am I a Buddist no ( I’m trying to live a little like one lol) do I wanna go YESSSS!
How? Again, I have no idea… going away for 3 weeks having my own shop. I found replacements so I could go, and the biggest surprise ever…my husband joined me on this very special trip! He never meditated with Sri. He just came along. We went with a group of 18. In full harmony. All these beautiful places we’ve seen they were absolutely amazing! And you don’t have to be very sensitive to feel Buddha’s energy in these beautiful temples, stupas and other places we visited Along the trip there was ample time to meditate in these amazing places. That says enough. Alone or sometimes together. The food mmmm to die for! We cook more indian food at home now. The north part off India is very very poor. The opposites where tremendous between poor and rich and between the places we visited, they were like sanctuaries, and then you went outside again… this trip was a once in a lifetime experience for me and my husband. And I think it changed us a bit in a positive way! NAMASTÉ
ianthe Lammers van Toorenburg

De reis naar India en Nepal was een belevenis
Als je in India uit het vliegtuig stapt word je ondergedompeld in een mengeling van geur, kleur en geluid.  Vooral geluid : Alles wat maar wielen heeft en rijdt toetert te pas en te onpas! Dat  is even wennen.
 Het andere wennen was de grote armoede en het grote aantal gehandicapte medemensen en bedelaars. Het is voor ons westerlingen haast  niet te bevatten dat er hele  gezinnen op een grote vuilnisbelt of in de middenberm van een grote weg wonen. Dan word je wel gewezen op de grote weelde die we thuis hebben.
 De mengelmoes van mensen is onvoorstelbaar. Het lijkt wel of de hele wereld daar vertegenwoordigd is. 
 De bijzondere plekken  die we bezocht hebben maakten grote indruk. Ofschoon het ruim 2500 jaar geleden is dat de Boeddha daar rondliep en onderwees, voel je nog steeds zijn energie. Het is alsof hij daar  achter je loopt!  Alles wat je in boeken leest ervaar je daar zelf intens. 
 Ook nu vertelde Sri, op zijn eigen manier, veel over de diverse dingen die we gezien en gevoeld hebben. Dat maakte dat het een heel bijzondere en zeer kleurrijke reis was.
Helga Bremer

Mediteren… wel eens van gehoord maar verder geen idee. Dat was 5 jaar geleden ongeveer! Mijn lieve vriendin zei: er komt een man uit Thailand bij Femke. Groot en altijd in het wit. Zullen we daar heen gaan? Eh een man? Ja een nederlander
Wat hij doet geen idee… ok we gaan, we kunnen altijd weer weg toch?! Hahaha dat was mijn zeer indrukwekkende kennismaking met mediteren en met Sri. Een van de meditaties die hij begeleide kwam het woord(je) LOSLATEN in voor LAAT LOS. Dit ging diep, heel diep nóg dieper dan je nu denkt…Hoop inzichten en: ianthe als je me nodig hebt bel me (Sri) en de retraite is over 3 dagen ik zou je dat wel aanraden…ehhh hoe dan??? ik heb een winkel ik kan niet zomaar adhok weg…Wie waren daar aanwezig? Inderdaad mijn lieve vriendin en ik. Als het zo moet zijn komt alles samen en worden de mogelijkheden gecreëerd. Voor mij brengt meditatie heel veel rust en balans en das wel handig voor iemand als ik met een concentratie boog van een goudvis. En dat is ook beter geworden mijn focus!!! Mijn balans!!! En mijn Mētta niet te vergeten
ianthe Lammers van Toorenburg

Sri Annatta walks the talk. He is the embodimenent of what he teaches. Metta, wisdom and compassion. A wonderful man and teacher. Highly recommended!
Robert Bridgeman

Bridgeman Method

Sri Annatta komt enkele malen per jaar naar Nederland om speciaal voor ons retraites te kunnen geven.
Deze zijn iedere keer weer heel bijzonder. De sfeer is altijd geweldig!
Je hoeft niet bang te zijn dat het te zwaar zal zijn, want Sri past dit, door de speciale gaven die hij heeft, altijd aan de groep aan.
Er is meditatie, dhamma talk, stilte, vrolijkheid en ontspanning in de juiste mate afgewisseld.
Ik heb ondertussen heel veel van hem geleerd! Het is de moeite waard!
Elly van Bergen

Ben op de spirituele reis mee geweest. Je weet echt niet wat je mee maakt en er veranderd zoveel in je houding. Sri begeleidt dit proces liefdevol en zorgzaam. Zou het iedereen aanraden en nergens betrouwbaarder dan met Sri Annatta.
Richard de Lepper

Sri is een prachtig en warm mens! Vooral zijn toegankelijkheid, vriendelijkheid, goedlachsheid en zijn kennis /zijn “weten” maakt hem en de teachings die hij aanbiedt zo bijzonder. Sri weet snel en makkelijk contact te maken op vele niveaus, daarnaast brengt hij een fijne dosis humor met zich mee. Sri is ervaringsdeskundige op vele vlakken, dit maakt hem nog meer empatisch en compassievol! Sri zet zich in om de wereld en haar mensen nog mooier te maken door veel te delen! Hij laat mensen door zijn fijne energie snel op hun gemak voelen. Ben je op zoek naar een iemand die echt iets te bieden en te delen heeft op het gebied van spiritualiteit, boeddhisme of meditatie….? Bij Sri “zit” je goed, op je plek én veilig!
Michel Naafs

Vorig jaar zijn wij met de door Sri georganiseerde reis naar India geweest.
Het was een super ervaring op die plaatsen te komen waar de Boeddha geboren, getogen , zijn retraites doorbracht, verlicht en gestorven is. 
Het voelde heel dicht bij plotseling.
Bovendien ook nog een stukje van het echte India te mogen ervaren.
Het was fantastisch dit mee te hebben mogen maken.
Een ervaring van once in a life time!
Elly van Bergen

De avonden die Sri in Nederland geeft zijn altijd bijzonder. Als je denkt dat dat je alles wel eens gehoord hebt (en dat gebeurt wel eens als je er vaker heen gaat)  komt Sri toch weer met iets nieuws, iets bijzonders op de proppen. Sri weet je altijd wel weer te inspireren.
Vooral als afsluiting van de avond is het “mantra zingen”een feest. Hij geeft er steeds met zijn mooie diepe stem iets bijzonders aan.
Helga Bremer

Afgelopen November 2018 ben ik op 3 daagse retraite in Luttelgeest geweest onder begeleiding van Sri. Het was een enerverende ervaring. Meditatie, even bezig zijn met natuur, zoeken naar mooie takjes,blaadjes van de grond en een natuurstuk maken met als basis een eierkoek, ademhalingsoefeningen, mantra’s zingen, hele mooie klankschalen sessie van Annelies,kortom even helemaal bezig zijn met teruggaan naar jezelf. Ik voelde mij verrijkt, opgeladen met positieve energie en blij. Ook de positieve lieve mensen, die ik heb leren kennen. Dit jaar 2019 in Februari wederom naar retraite Sri geweest ook in Luttelgeest. Het weer ontmoeten van enkele bekenden, het “thuiskomen”, heel veel positieve energie. Meditatie, ontdekken, rust en lekker eten( word door Sri gekookt met hulp). Even een krijger/ krachtvrouw zijn, voelde goed. Al met al een aanrader als je jezelf weer wilt ontdekken en ontmoeten.
Karin Janson

Ik doe al heel lang mee met retraites van Sri. Iedere keer mooi, iedere keer anders, iedere keer nieuwe inzichten. Blijf dit doen want het is een proces van inzichten
Richard de Lepper

“Onderweg zijn heeft als resultaat dat je mensen tegenkomt die je handvatten aan kunnen reiken waarmee je verder kunt. En één van die mensen die bij mij een diepe indruk heeft achtergelaten is Sri Annatta.
Zijn nuchtere kijk op meditatie en de daarmee verbonden dhamma is verhelderend. Op behendige wijze neemt hij je mee op reis in het boeddhisme. Maar wat ik vooral meeneem van zijn lessen is dat wat aanwezig is, maar niet verteld kan worden. Het heeft zich bij mij gerealiseerd in diepere meditaties”.
Namasté
André Stelling