Welkom op de pagina voor de Nederlandse vrienden van Sri Annatta

voor het laatste nieuws en updates

Een artikel in het Boeddistisch Dagblad door Sri Annatta. <lees hier>

 

Als je het boek “Reis naar Mêtta” nog wilt bestellen kan dat het beste via Ianthe e mail:  ianthe31@gmail.com 

Op BOL. com staat het namelijk veel te duur.

Nu aanmelden! De volgende 3-daagse is gepland op 27, 28 en 29 Maart 2020. Zie hieronder voor meer informatie. Heb je nog vragen, stuur een email naar Sri:  sriannatta@gmail.com.

Je kunt je daar ook aanmelden voor de Boeddistiesche reis naar Thailand

Op 21  November is de Samenkomst voor mensen PELGRIMAGE naar India en Nepal “In het voetspoor van de Buddha” bij Helga Karel Doormanlaan 32 Aerdenhout 19.30

Een wonderlijke spirituele reis voor je leven.. Met diepe ervaringen en magische plekken. Je mag gewoon zelf de vlucht boeken dus dat betekent

dat je eventueel langer kunt blijven (om bijvoorbeeld naar de Taj Mahal te gaan) de kosten van de reis 2100 Euro, inclusief alle kosten vanaf het arriveren.  Het is gebaseerd op twin sharing (gescheiden bedden). Wat zit er niet in: Eventuele fooien (India is een fooien land) je vlucht vanaf Nederland en terug, het eventuele winkelen en extra eten. Wel inclusief zijn: Binnenlandse vluchten en vervoer. Wij doen op deze reis alleen diepe spirituele plekken aan welke belangrijk waren in het leven van de Boeddha. Aangezien ik maar een klein groepje mee wil is er voldoende aandacht voor iedereen. 

ER KUNNEN NOG MENSEN MEE! Kom je ook op de 21e?

Nieuwe Boeddhistische reis gepland voor October 2019  in Noord Thailand…

<Lees hier verder>

🌞3-daagse Maart 2020🌞 

Dit wil je niet missen!  De 3-daagse retraite eind Maart. 

 

GENEZEN EN ONTWAKEN

 

Hier is het dan: de DRIEDAAGSE in Maart en wel op 28, 29 en 30 Maart 2020. Dit programma is gevuld met prachtige inzichten over hoe gezond te blijven, worden, energetisch te leven, meditaties, stilte en veel bijzondere adem oefeningen. Fijn samen zijn met gelijk gestemden en ieder op hun eigen pad in een mooie omgeving en heerlijk gezond eten. De diepe inzichten over geest en lichaam zullen eenieder aanmerkelijk helpen als je ze daadwerkelijk toepast. Ook komt er een nieuwe meditatie methode bij. In samenhang met dit alles hebben we het ook over de periode waar de wereld zich in bevind en hoe hiermee om te gaan.

We verblijven in De Gouwe Stek, De Gouw 11, 1611BS Bovenkarspel (vlakbij Enkhuizen)….. Deze groepsaccommodatie heeft een ideale ligging: tegenover het groepsverblijf bevindt zich het Streekbos (<500m) waar je kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kun je hier heerlijk wandelen. Op elk bed ligt een kussen en dekbed. Linnengoed kunnen jullie huren of zelf meenemen. De accommodatie is toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn en rolstoelen. Neem zelf graag je meditatie kussen mee o.i.d. 

Rondom het groepsverblijf loopt het Blote voetenpad “Gouwe Voeten. Absoluut de moeite waard om een keer te proberen en ook dit heeft bewezen gezondheidseffecten. Bij de Gouwe droom is ook een kampvuur plaats en het ligt 4km van het IJsselmeer.

De kosten inclusief heerlijke gezonde voeding, fruit, drankjes, verblijf, de gehele cursus zijn 333Euro. EARLY BIRD: Als je vóór 15 Februari overmaakt mag je 300 Euro betalen (Betaal je meer dan help je daar een ander mee die het minder heeft). Je kunt een plekje reserveren door 150Euro over te maken naar: 

TW account holder Peter Albert Nicolas van Loo
IBAN  BE94 9670 1439 9614
Bank code (SWIFT / BIC) TRWIBEB1XXX
Address TransferWise Europe SA
Avenue Marnix 13-17 Brussels 1000 Belgium

Heb je een Buddha of wat dan ook wat jij als heilig ervaart? Dan kun je dat meenemen voor inwijding of reiniging. We doen op de Zaterdagavond een prachtig gezamenlijk ritueel daarvoor mag je ook foto’s van dierbaren, overledenen of juist mensen waar je het lastig mee hebt meenemen.

Over wat er verder in Maart plaatsvindt, later meer, maar dit is vast de GROTE RETRAITE.

Ik verheug me er enorm op jullie allemaal weer te mogen verwelkomen en met elkaar te delen. 🌸🙏

💕🙏💕  Namasté

Voor opgave en nadere informatie, stuur een email naar Sri:  sriannatta@gmail.com

En dan hier de rest van het programma… wees welkom waar dan ook:

Belangrijk: Iedere avond is er extra aandacht voor gezondheid, mantras voor heling, en iedereen krijgt een speciale incantatie mee welke ziektes buiten de deur houden.

Maart 2020:

 19, 20, 21, 22 Duitsland Avond en 3 daagse Retraite 10 meditaties, rust en inzicht  c.christina@me.com

23 Bij Ianthe en Chris Linge 13 in Heemstede relaxte meditatie avond en wat inzichten   aanvang 19.30  ianthe31@gmail.com

24 Bij Anouschka salon, Dolderseweg 222 Den Dolder. Over sterven& Karma. aanvang 19.30  info@chantalgreeven.nl of  evers48@zonnet.nl

25 New Health center Kleinzand 151 Sneek Boeddhisme en gezondheid. aanvang 19.30 draadgever@gmail.com  (Gonda)

26  Bij André en Monique  Marslaan 149 Krommenie Meditatie en Dharma Talk aanvang 19.30   andre@andrestelling.nl

27, 28 en 29 De 3 daagse retraite Nederland inde Gouw 11, Bovenkarspel (Bij Enkhuizen) aanvang dag 1 om 15.00 uur

30 Bij Elly Kolonel Clarklaan 15 Aerdenhout gewoon weer zo’n ouderwetse avond aanvang 20.00 uur gewoon komen.

31 Bij Jeannette aan de Bloemgracht 83 Huis Amsterdam aanvang 20.00  jeannetteheinen@hotmail.com

April 2020:

1 April Bij Tamara Majoor Huthstraat 31, Linne Mooie meditatie avond    aanvang 19.30 vandriel_tamara@hotmail.com

2 Bij Nicole Pannebakker Zwartewaal  aanvang 19.30 n.pannebakker@gmail.com

3 ‘t Wheemhuus Burg. Tonckenstraat 4 Zuidwolde Rust, ontspanning en leefwijze. aanvang 19.30 draadgever@gmail.com

4 Zentrum  Albardastraat 16 Aadorp aanvang 19.30 Over hoe oude pijnen je bestaan beïnvloeden en inzicht hierin. info@hetzentrum.com

5 De Nieuwe Yoga School Laurierstraat 109, Amsterdam aanvang 20.00 Over het Pure zijn en Mantra zingen voor iedereen toegankelijk

6 Laatste avond in Duitsland Ergotherapie  aanvang 19.30-22.00  Leiner. Haldenweg 10, Witten

Waar geen e mail adres achter staat kun je gewoon naar sriannatta@gmail.com sturen. Graag verwelkomen we je op welk evenement dan ook VOEL JE WELKOM!!