Heart Donations…..

een manier om thet project financieel te ondersteunen via de aankoop van uniek Thais antiek aardewerk…..

lees hier verder:

http://www.draadgevers.net/heart-donations/

https://myalbum.com/album/SVbPFpWV3vE2/

Om de voortgang van het project te volgen, kun je je het beste <hier> abonneren

op de updates van het YouTube-kanaal

Wat is het Maîtri Mêtta Project?

Enkele jaren geleden kwam een ​​Thaise meneer naar het huis van Sri. Hij vertelde Sri dat hij een droom had. Hij had een stuk land en in die droom kreeg hij te horen dat hij het aan Sri moest aanbieden voor een zeer redelijke prijs, voor welk doel dan ook, waarvoor hij het nodig zou hebben. Sri wist nog niet wat dat doel zou zijn, maar in de loop der jaren had hij geleerd om naar dat soort signalen te luisteren.

Daarna werd duidelijk dat hij daar het Maîtri Mêtta-project wilde opzetten. 

Dit klinkt allemaal geweldig Sri, maar waar gaat dit allemaal over?

Het project is een verzamelplaats van alle wijsheid van alle (niet-) denkbare filosofieën en religies, niet één uitgesloten. Een plek waar het allemaal samenkomt: het zichtbare en het onzichtbare, het bekende en het onbekende. Een plek waar men de mogelijkheid heeft om de uiterlijke realiteit van het leven te synchroniseren met je innerlijke realiteit … de realiteit van het HART. Een plek om een ​​positieve transformatie in gang te zetten voor de verbetering van zichzelf en de mensheid. Een plek waar je gewoon kunt zijn zonder de drukte en het gedoe van de buitenwereld, een rustplaats voor je hart, je lichaam en je ziel. Een plek om te komen en te schuilen en tijd te hebben om na te denken, je oefening te verdiepen, ontspannen en zeker ook genieten. Een plek om te verjongen, energiek te worden en duidelijkheid te krijgen. Een prachtig stuk natuur gelegen aan de uilopers van de Himalaya in Noord-Thailand.

Maîtri en Mêtta betekenen beiden: Liefdevolle vriendelijkheid, respectievelijk in Sanskriet en Pali. Maar, voor ons is er een nog belangrijkere mening, die voor de meesten verborgen is. Het is mogelijk om van de combinatie Maîtri/ Mêtta  het woord Maîtreya te vormen; de toekomstige Buddha uit het westen, welke Buddha Shakyamoeni al aangekondigd had.  Het is de bedoeling het project een verzamelplaats te laten zijn van alle wijsheid van alle filosofieën, religies en stromingen. Niets uitgesloten, alles inclusief. Wellicht zou je onze manier van oefenen Bindoeïsme kunnen noemen, omdat er niet echt een goed woord voor is. Het ontkent het goddelijke niet, maar legt de verantwoordelijkheid wel bij ons zelf. Zoals de Buddha duidelijk zei: “We zijn de eigenaar van onze gecreëerde energie/ Karma , erfgenaam van onze gecreëerde energie/ Karma, toe wording gekomen door onze gecreëerde energie/ karma,  we staan in verband met onze energie/ karma , en onze gecreëerde energie is de beslissende factor. Wat wij ook doen, op behendige wijze of onbehendige wijze, daarvan zijn wij erfgenaam.

Het is voornamelijk een plaats waar jij je hart tot rust laat komen. Toevlucht zoekend om tijdelijk uit het drukke bestaan te zijn en in meditatieve kalmte te kunnen reflecteren. We willen de mogelijkheid geven om retraites te geven en Sri geeft er ook retraites. Het is een wonderbaarlijk project, waar sinds we dit onder onze hoede kregen we al meer dan 2.000 bomen en planten geplant hebben en waar we de aarde respecteren.

In de toekomst zien we 12 Ghuti’s (Yogi kamers) met privé badkamer. Genoeg luxe om op je gemak te zijn, maar niet overdreven zodat het een louterende beleving geeft. Mooie vredige meditatie paden om te wandelen, een meditatie huisje, een kristallen grot met Boeddha, en een donkere, koele ruimte voor diepe reflecties. Er komt ook een gezamenlijke keuken waar we mensen willen leren vegetarisch te koken en waar men zelf het eigen ontbijt op de geprefereerde wijze kan bereiden. Dit alles willen we bereiken voor zeer schappelijke prijzen.

Simpelweg: een plek waar iedereen verdieping in hun oefening kan vinden, met ondersteuning in stilte, rust en vrede. Als je dit wilt ondersteunen dan kun je een Ghuti doneren (alleen of met twee) ze kosten maar rond de 4100 Euro per stuk. Het speciale bank nummer staat hieronder. Je kunt daar ook gewoon een donatie op doen om dit te ondersteunen en in de wereld te helpen zetten, voor jou en voor anderen.

Het Maîtri Mêtta-project is geen commerciële onderneming, omdat het bedoeld is om toegankelijk te zijn voor ALLEN tegen zeer redelijke prijzen voor de gasten en vrienden op het pad. Het is ook geen soort van cult waarbij de aanwezigen uit hun geld (en meer spiritueel) worden uit geperst. Dit betekent echter dat uw hulp nodig is om dit project en de aanleg van de infrastructuur te realiseren. Om je een idee te geven. Een Ghuti bouwen kost ongeveer 4100 euro (richtbedrag). Hieronder staat een speciaal banknummer voor diegenen die bereid / in staat zijn om dit project in de praktijk te helpen manifesteren. Voor degenen die een Ghuti (alleen of met iemand anders) doneren, zijn er speciale voordelen. Het beste kun je hierover Sri een email sturen: sriannatta@gmail.com

TW account holder Peter Albert Nicolas van Loo
IBAN  BE94 9670 1439 9614
Bank code (SWIFT / BIC) TRWIBEB1XXX
Address TransferWise Europe SA
Avenue Marnix 13-17 Brussels 1000 Belgium

Voor meer foto’s <click here>

Lord Buddha asked his son who had become a monk: “What do you think, Rahula: What is a mirror for?”  Rahula: “For reflection, sir.” Lord  Buddha: “In the same way, Rahula, bodily acts, verbal acts, and mental acts are to be done with repeated reflection.