online kurussen van sri annatta

Sri kan nog steeds niet reizen in verband met COVID…..

De noodzaak om iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid te geven om the leren en zich te ontwikkelen neemt echter niet af. In tegendeel zelfs, gezien de tijden waarin we leven , met betrekking tot de menselijke ontwikkeling in/en het grote geheel.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Hieronder vind je een overzicht van de reeds bestaande modules.

Iedere module bestaat uit 3 video’s van rond een uur ieder, zo’n 3 uur in total dus. In deze drie uur gaat Sri in op de aangegeven onderwerpen in grote diepte en geeft veel inzicht waar iemand mee verder kan komen in de dagelijkse praktijk.

Van iedere module vindt je hieronder een introduktie video en een korte beschrijving.

Deze modules kun je bestellen door 25 Euro per module over te maken naar:

Peter Albert Nicolas van Loo IBAN  BE94 9670 1439 9614 Bank code (SWIFT / BIC) TRWIBEB1XXX

TransferWise Europe SA Avenue Marnix 13-17 Brussels 1000 Belgium

Het help om in de omschrijving van de betalink ook je email adres te vermelden en om welke module het gaat. En na betaling, stuur ook even een email naar sriannatta@gmail.com om te zeggen dat je betaalt hebt en om welke module dat het gaat.

Dan krijg je binnen drie dagen de codes toegestuurd waar de desbetreffende videos van deze module te vinden zijn.

Belangrijk: de betaling is voor een persoon voor een module. Het is dus niet de bedoeling dat de links naar de videos met anderen gedeeld worden.

MODULE 1

Deze eerste module gaat over de vier edele waarheden en over verdriet en geluk

Waar komt lijden vandaan en hoe kun je je vrijmaken hiervan

MODULE 2

Deze tweede module gaat over het sterven en hoe dar mee om te gaan tijdens je leven. De inzichten die je krijgt in deze module helpen je vooral om je vrij te maken van (onbewuste) patronen die je tegenhouden om te leven en om het leven een diepere inhoud te geven.

MODULE 3

De derde module gaat over het process van sterven, wat zich afspeelt tijdens het sterven, en over hoe dit te begeleiden. Veel praktische tips om het sterven en de overgang te vergemakkelijken.

MODULE 4

Deze vierde module gaat over de DHAMMA, of, anders gezegd, ‘zoals de dingen zijn’. Een interessante verdieping die een ander beeld kan brengen in hoe naar het leven te kijken.

MODULE 5

De vijfde module gaat helemaal over MANTRAS en alle facetten die daarmee te maken hebben. Ook deze module geeft veel praktische tips om je mantra praktijk een ‘boost’ te geven.

MODULE 6

Deze zesde module gaat over het bouwen van een doeltreffend fundament voor je MEDITATIE praktijk. Hier leer je de noodzakelijke methodes om effectief te kunnen mediteren.