informatie over de aankomende Boeddistische reis eind Januari/begin Februari 2021 in Noord Thailand

In 2021 is er weer een spirituele reis in het Noorden van Thailand. Wat betekent zo’n reis? Het is een reis met 2 mini-retraites. We gaan naar prachtige tempels (ook waar toeristen niet mogen komen) en bezoeken en spreken persoonlijk met spiritueel geavanceerde abten. Vertrek is rond eind Januari.

De mini retraites vereisen veel zelfonderzoek en je krijgt opdrachten voor de dag mee om zelf aan de gang te gaan. Deze dagen beginnen met chanten en meditatie. We zien mooie en vaak niet ontdekte pareltjes van tempels en wisselen af met wat fijne natuur plekken; watervallen en meertjes. De accommodatie in de tempels is simpel (natuurlijk) en in de resorts gebaseerd op gedeelde accommodatie (wil je dit niet dan kan dat, kost 150 Euro extra; geldt niet voor de tempels). Sri begeleidt eerst 12 dagen en tot en met die 12e dag is onderdeel van de reis. Daarna kun je 2 dagen even van het resort genieten, waarna Sri nog een dag of 4 leuke dingen met jullie doet, in de buurt en als je dat wilt. Lekker in vrijheid.

Het resort is een pracht plek, midden in de natuur met fantastische uitzichten en word alleen voor onze groep geboekt.  Tevredenheid, inzicht, ontspanning, meditatie en zelfonderzoek zijn hoofd thema’s.  Inclusief zijn: Ontbijt, begeleiding, alle vluchten, alle vervoer, accommodaties voor de gehele 12 dagen totaal: 1980 Euro. (Deze prijs is een indicatie. Het hangt af van de prijs van de airline tickets op het moment dat ik deze boek.) Daarna is de bedoeling dat je het resort zelf betaalt (vanaf dag 13). Het is maar 27E per dag. Zodoende kun je ook bepalen wanneer je eventueel weg wilt (naar een andere plek of misschien wel nog even naar de zee). Het is heel flexibel, maar we moeten het wel van tevoren weten in verband met de tickets. Je kunt Sri ook mailen over advies waar je na de eerste periode naar toe kunt.  Het Noorden is zonder meer fantastisch en er is veel moois.

De groepjes zijn, en blijven klein, niet teveel mensen, hooguit 7 of 8. Sri begeleidt alle processen en is er altijd beschikbaar voor vragen. Zou het fijn vinden als JIJ dit jezelf gunt. Ga je ook mee op vrienden reis?

Het beste is om even te e mailen: sriannatta@gmail.com